Katy Perry spomínala na nahého Orlanda. Mala som sa vyzliecť aj ja

Zábery na nahého herca Orlanda Blooma, ktorý sa pred rokom objavil na dovolenke so speváčkou Katy Perryovou, obleteli svet. Dnes už jeho bývalá partnerka si zaspomínala na inkriminovaný moment.

29.06.2017 00:00
Speváčka Katy Perry na hudobnom festivale... Foto: ,
Speváčka Katy Perry na hudobnom festivale Glastonbury.
debata

V rozhovore pre rádio KIIS FM prezradila americká speváčka, že pôvodne sa mala vyzliecť donaha aj ona. „Opýtal sa ma, či by som chcela byť nahá, ale bola to vtedy pre mňa jedna z tých veci, pri ktorej som si povedala, radšej nie,“ uviedla 32-ročná umelkyňa.

„Keď s niekým randíte, je vzrušujúce hovoriť si, mohli by sme skúsiť toto alebo si to rozdať tam a tam. Ale ja som vtedy nemala nálada. Vyzliekla som sa donaha až na lodi,“ prezradila Katy Perry.

Zábery britského herca, ktorý sa pýši neprehliadnuteľným prirodzením, však obleteli svet. Bloom pritom len nedávno uviedol, že mal pocit, že sa naozaj nemôže nič stať. Celých päť dní dovolenky boli totiž s Perryovou celkom sami a paparazzom sa nepodarilo vypátrať ich.

„Mal som v hlave ten moment skutočného pocitu slobody. Ale čo vám môžem povedať. Dnes už si opakujem jedno heslo: Nikdy nie si slobodný,“ vysvetlil pred časom štyridsiatnik, ktorého bývalou manželkou bola austrálska topmodelka Miranda Kerr.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #nahota #paparazzi #Orlando Bloom #spomienka

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....