Správa sa ako superstar, znie na adresu Pippy Middletonovej

Mladšia sestra vojvodkyne Kate je v Británii sledovanou celebritou. A sláva jej podľa vyjadrení bristkých médií stúpla poriadne do hlavy.

04.07.2017 00:00
Pippa Middleton a jej manžel James Matthews. Foto: ,
Pippa Middleton a jej manžel James Matthews.
debata

Čerstvá pani Matthewsová si najala osobnú asistentku, ktorou sa stala jej dlhoročná priateľka Camilla Holland (33). Jej prácou je okrem iného aj to, aby ju chránila pred nepríjemnými otázkami.

Ako uvádza „Daily Mail“ počas nedávnej charitatívnej večeri v Convent Garden sa práve Camilla starala o hostí, ktorí sa chceli dostať bližšie k Pippe. Otázky týkajúce sa jej svadby si totiž čerstvá manželka nepriala. A keď sa komusi drali na jazyk, bola to práve Camilla, ktorá ich mala slušne ukončiť.

Ako uvádza spomínaný denník, Camilla má ako asistentka funkciu, akú majú aj asistenti veľkých hviezd. Pôsobia akúsi cenzúru medzi hviezdou a ľuďmi, ktorí sa dostanú do jej blízkosti a chcú sa s ňou rozprávať. Smerom k hviezde totiž môžu „prejsť“ len isté typy otázok, na ktorých sa spolu s asistentkou dohodli. Zakázané otázky by padnúť nemali.

Navyše, denník spomína aj fakt, že hoci Pippa nemá žiadne poriadne zamestnanie, „najala“ si nie jednu, ale hneď dve asistentky, ktoré sa okolo nej točia „nonstop“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sláva #Pippa Middleton

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...