Krásavec z upírskej ságy je single! Vzťah s dcérou Carrie Fisherovej nevyšiel

Americký herec Taylor Lautner a herečka Billie Lourd sa rozišli.

07.07.2017 14:00
Los Angeles Dodgers Foundation Blue Diamond Gala Foto: ,
Taylor Lautner na charitatívnom podujatí "Blue Diamond Gala" v Los Angeles.
debata

O ich rozchode informoval magazín People, ktorému to potvrdil nemenovaný zdroj. „Už nie sú spolu, ale stále sú priateľmi. Ona sa teraz naozaj sústreďuje na prácu,“ uviedol anonym. Dvadsaťpäťročný rodák z Grand Rapids v Michigane a o rok mladšia dcéra zosnulej herečky Carrie Fisher tvorili pár od decembra minulého roku.

Herečka Billie Lourd. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Billie Lourd Herečka Billie Lourd.

Taylor Lautner sa stal známym najmä vďaka účinkovaniu v upírskej ságe Twilight (2008 – 2012). Okrem toho sa predstavil aj vo filmoch ako Dvanásť do tucta 2 (2005), Dobrodružstvá na planéte detí (2005), Valentín (2010), Bez dychu (2011), v ktorom stvárnil hlavnú postavu, Dospeláci 2 (2013) či Tracers – Najrýchlejší lupiči (2015). V roku 2016 si zahral Cassidyho Cascadea v sérii Scream Queens (2015 – 2016), kde sa predstavil aj po boku Lourd.

Billie Lourd sa preslávila v spomínanom Scream Queens, kde stvárnila Chanel číslo 3. Zahrala si tiež v snímke Star Wars: Sila sa prebúdza (2015). Diváci a diváčky ju budú môcť vidieť aj vo filme Star Wars: The Last Jedi, ktorý bude mať na Slovensku premiéru 14. decembra, či v pripravovanej siedmej sérii antológie American Horror Story (2011).

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Taylor Lautner

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...