Žiadna nudná babička, hoci má sedemdesiat! Goldie Hawn v Berlíne

Zdá sa, že americká hviezda Goldie Hawn, mama herečky Kate Hudsonovej, si Európu obľúbila.

07.07.2017 17:00
debata

Len vo februári prijala pozvanie staviteľa Richarda Lugnera a stala sa hosťom slávneho viedenského Opernballu. Svojho hostiteľa vtedy 71-ročná Goldie očarila, keďže sa o nej pre rakúske Krone vyjadril: „Ešte nikdy tu nevládla taká výnimočne uvoľnená nálada. A naozaj nikdy som nemal po svojom boku takého milého hosťa. Je príjemná. Je presná. Je priateľská.“

Goldie Hawn na prehliadke  'Guido Maria... Foto: Profimedia
Goldie Hawn Goldie Hawn na prehliadke 'Guido Maria Kretschmer' v Berlíne.

Nie do Rakúska, ale do Nemecka prišla slávna blondínka aj teraz, prijala pozvanie do Berlína, kde sa konal týždeň módy. Opäť vo skvelej nálade, uvoľnená a vtipná predstúpila pred fotografov pred módnou šou značky Guido Maria Kretschmer. Herečka zvolila čierny elegantný overal s väčším výstrihom, ktorý však nepôsobil nijako vulgárne. Dekolt jej zdobila aj výrazná zlatá retiazka. Šik blondínka ako nudná babička rozhodne nepôsobila.

Pri tejto príležitosti pre magazín Gala prezrdaila jej jednoduchý tip na svieži vzhľad, ktorý jej rozhodne nikto upierať nemôže. „Stravujem sa zdravo, športujem a rada sa smejem. A milujem,“ opísala mama herečky Kate Hudsonovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Berlín #Goldie Hawn

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...