Celeste Buckingham sa teší na stretnutie s Marikou Gombitovou

Pre mladú speváčku je Gombitová jedna z najinšpiratívnejších umelkýň v Česko-Slovensku.

10.07.2017 00:00
Speváčka Celeste Buckingham. Foto:
Speváčka Celeste Buckingham.
debata

Line up jediného tohtoročného koncertu Mariky Gombitovej doplnili slovenské hviezdy Celeste Buckingham a Adam Ďurica. Legendárna speváčka dvojicu privíta 2. decembra na pódiu pražskej Tipsport Arény, kde vystúpia spoločne s českými spevákmi Adamom Mišíkom a Martinom Chodúrom, ktorí „kráľovnú slovenského popu obdivujú a uznávajú ako jednu z najlepších umelkýň našej doby“.

„Je mi cťou byť súčasťou tohto krásneho projektu,“ vyznala se Celeste Buckingham, ktorá má podľa vlastných slov k hudbe Mariky Gombitovej srdečný vzťah. "Pre mňa je to jedna z najinšpiratív­nejších umelkýň v Česko-Slovensku. Veľmi sa teším na stretnutie na jednom pódiu a dúfam, že sa moja interpretácia Marikinej pesničky bude páčiť tak divákom, ako i Marike,“ dodala finalistka druhej série speváckej súťaže Česko Slovenská SuperStar.

„Som rád, že môžem spievať legendárne pesničky Mariky. Pokladám si za česť zúčastniť sa na tomto výnimočnom koncerte, kde jedna generácia spevákov nadväzuje na druhú,“ doplnil Adam Ďurica, držiteľ ceny OTO pre najobľúbenejšieho speváka z rokov 2015, 2016 a 2017.

debata chyba
Viac na túto tému: #Celeste Buckingham #Marika Gombitová

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....