Surovcová ako nádherná nevesta: Takto sa vydala za Gáboríka!

Vždy patrila medzi obdivované mladé dámy a svojím pôvabom pútala pozornosť pred kamerami, ale aj v civile. Počas svadobného dňa Ivana Surovcová nesklamala.

16.07.2017 13:00
debata

Známa televízna tanečnica a modelka v piatok povedala áno dlhoročnému partnerovi – hokejistovi Mariánovi Gáboríkovi. Dvojica sa vzala počas veľkolepého obradu v kaštieli v Tomášove, ktorý bol však úzkostlivo strážený pred dosahom médií. Prvá svadobná fotografia, na ktorej je zachytený šťastný pár, sa objavila až na oficiálnom facebookovom profile Mariána Gáboríka v sobotu podvečer. Nevesta Surovcová na nej žiari.

Blondínka si obliekla na veľký deň luxusnú róbu z čipky, ktorá na telovom podklade tvorila rafinovane odhaľujúci dojem, výstrih siahal až po pupok – no napriek tomu pôsobila nevesta veľmi vkusne a decentne.

Tridsaťpäťročný športovec a o päť rokov mladšia tanečnica prekvapili správami o zásnubách pred pár mesiacmi – vo februári tohto roka. Ivana Surovcová tvorila pred svadbou s hokejistom Mariánom Gáboríkom pár už šesť rokov, predtým boli jej partnermi napríklad herec a spevák Filip Tůma či milionársky potomok Tomáš Chrenek. Gáborík dlho tvoril pár so Soňou Barcajovou a spoločne sa dokonca párkrát objavila v hľadisku šou Let's Dance, kde spoznal aj svoju terajšiu manželku.

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Surovcova (@iversanns),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Ivana Surovcová #Marián Gáborík #pôvab #nevesta

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...