Štve ma, že ľudí poburujú prsia, vyhlasuje sexy Emily Ratajkowski

Jedna z najpríťažlivejších žien sveta si myslí, že súčasná kultúra v spoločnosti má zlé nastavenie. Ľudí poburuje nahota, čo je podľa Emily Ratajkowski zvláštne.

19.07.2017 08:40
debata
Modelka a herečka Emily Ratajkowski na párty... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Emily Ratajkowski Modelka a herečka Emily Ratajkowski na párty magazínu Harper's Bazaar v New Yorku.

„Skutočne ma hnevá, keď vidím, ako ľudí poburujú odhalené prsia. V tom vidím, aká pokazená je naša kultúra, naša spoločnosť,“ vyhlásila 26-ročná kráska v rozhovore pre magazín Allure.

„Keď vidíme prsia, nemyslíme na krásu, ani na ženskosť. Prvé, čo nám napadne, sú vulgárne a presexualizované obrázky,“ pokračovala Ratajkowski.

Pravdou však je, že aj ona sama sa často prezentuje vo výrazne provokatívnych podobách. A sexualizácia jej osoby je takpovediac súčasťou jej imidžu. Modelka a príležitostná herečka však tvrdí, že ona sama je paňou vlastného tela a má ho rada. Aj preto sa jej zdá prirodzené odhaliť ho pred objektívmi, alebo jeho prostredníctvom zvádzať v reklame.

Ako uviedla v interview, každá aktivita, ktorú žena robí s tým, aby sa cítila sebavedomejšie, silnejšie, je aktivita feministická. „Ak sa žena rozhodne obliecť zvodne, neznamená to, že nemôže byť feministka. Mali by sme robiť veci pre nás samé, veci, ktoré nás posilňujú a prinášajú radosť a naplnenie. Ak tak žena urobí, dobre pre ňu,“ myslí si brunetka, ktorá sa narodila v Londýne.

Momentálne väčšinu času trávi v Los Angeles, prípadne cestovaním za jednotlivými pracovnými povinnosťami. Aktuálne je Ratajkowski napríklad tvárou línie spodnej bielizne DKNY.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #rozhovor #feminizmus #pobúrenie #Emily Ratajkowski

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....