Dokonalé šťastie! Táto kráľovská rodinka je ako z reklamy

Máloktorá šľachtická rodinka je taká obľúbená ako švédska.

25.07.2017 10:11
debata (4)

U svojich „poddaných“ sa naozaj teší veľkej obľube. Na aktuálnom zábere, ktorý zverejnila švédska kráľovská rodina na oficiálnej stránke, pôsobia všetci jej členovia ako z reklamy.

Rad dole: Kráľovná Silvia s princom Nicolasom a... Foto: photo@royalcourt.se
kráľovná Silvia, princezná Sofia Rad dole: Kráľovná Silvia s princom Nicolasom a princeznou Estelle. V strede zľava: Princezná Madeleine s dcérou Leonorou, princezná Viktória so synom Oscarom. Rad hore zľava: Chris O'Neil (manžel Madeleine), princ Karl Filip s manželkou Sofiou a ich synom Alexandrom, kráľ Karl Gustaf a princ Daniel (manžel Viktórie).

Kráľovná Sofia obklopená svojimi vnúčatami, po jej boku dve dcéry – princezná Viktória a Madeleine. Nechýba ani krásna manželka princa Karla Filipa, niekdajšia modelka Sofia, kráľ Karl Gustaf a manželia princezien – princ Daniel a Chris O'Neil.

A hoci si kráľovská rodina prešla niekoľkými škandálmi, ktoré sa týkali aj výberu partnerov potomkov kráľovského páru, napokon, ako sa zdá, sú všetci spoločne spokojní. Aj niekdajšia modelka Sofia Hellqvist (manželka princa Filipa), ktorá pózovala aj pre pánske magazíny či fitness tréner Daniel Westling (manžel princeznej Viktórie) si našli medzi aristokratmi svoje miesto.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovská rodina #Švédsko

+ Mali by ste sa viac usmievať, potrebujete emocionálnu sebadôveru.
Nehovorte ľuďom okolo seba ako majú pracovať,...

+ Verte svojej intuícii, hovorí vám správne len sa treba naštartovať.
Všetko sa vám splní tak, ako ste si...