Chcem konečne chlapa mimo tejto sku..nej brandže, tvrdí Theron

Randenie s bývalým priateľom Halle Berryovej? Áno, aj to stihli médiá prisúdiť herečke Charlize Theronovej v posledných týždňoch. Vyjadrila sa k tomu sama.

24.07.2017 16:06
debata
Herečka Charlize Theron na podujatí Comic-Con v... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Charlize Theron na podujatí Comic-Con v San Diegu. Herečka Charlize Theron na podujatí Comic-Con v San Diegu.

Známa blondínka, ktorá momentálne propaguje film Atomic Blonde, sa vyznala v talkšou Andyho Cohena, že podobné klebety sú absolútne nepravdivé. „Nikdy som sa s ním nestretla. Respektíve, videla som ho asi na tri sekundy a povedala mu ahoj, keďže naše deti chodia do rovnakej školy,“ vysvetlila 42-ročná Theron v televíznej relácii.

Známemu zabávačovi tiež prezradila, že by si už rada našla partnera, ktorý je mimo hereckej profesie. „Skutočne dúfam, že stretnem niekoho mimo tejto sku…nej brandže,“ nedávala si servítku pred ústa herečka, ktorá v minulosti randila napríklad so Seanom Pennom alebo Stuartom Townsendom.

V rozhovore s Howardom Sternom sa však priznala, že na rande stále chodí. A jedno mala len celkom nedávno. „Šla som na skvelé rande s poriadne hustým chlapíkom,“ komentovala s úsmevom Theron. Údajne ju vraj muž, ktorého meno neprezradila, poriadne ohúril. Vzal ju na dvanásťkilometrovú vychádzku do hôr, ktorú spolu absolvovali v noci. „Bol spln a bola som naozaj očarená. Bavili sme sa,“ uviedla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #muž #rande #Charlize Theron #gabriel Aubry #fámy

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...