Matka musí plakať sama v sprche, nie pred deťmi, tvrdí Angelina Jolie

Je to už takmer rok, čo svet šokovala správa o rozvode herečky Angeliny Jolieovej a jej partnera Brada Pitta. Hviezda v rozhovore pre magazín Vanity Fair prehovorila o "živote po".

26.07.2017 13:34
Angelina Jolie Foto: ,
Herečka Angelina Jolie na archívnom zábere.
debata

Ako slávna hollywoodska diva uviedla, jej hlavnou úlohou je byť statočná a podporovať všetkých šesť detí, ktoré vychováva. „Keď som vyrastala, veľmi často som sa strachovala o moju mamu. Nechcem, aby sa moje deti strachovali o mňa,“ vyhlásila herečka. „Myslím si, že je veľmi dôležité plakať sama v sprche a nie pred nimi. Potrebujú vedieť, že všetko bude v poriadku. Aj v tom prípade, že si tým nie ste sama istá,“ pokračovala hviezda.

Hoci k rozchodu s Pittom sa nevyjadruje obšírne, jedno vie vraj istotne. Nomádsky štýl života hollywoodskych hviezd nebol klincom do rakvy dlhoročného zväzku dvoch hercov. „Náš životný štýl nebol nijakým spôsobom negatívny. Nikdy to nebol problém. Naopak, vždy to bola a je jedna z výnimočných možnosti, ktoré sme schopní dať našim deťom,“ vyhlásila v rozhovore Angelina Jolie. „Je to šesť veľmi silných osobností, premýšľajúcich a rozhľadených jednotlivcov,“ opísala svoje ratolesti, z ktorých tri sú biologické a tri adoptované.

Na margo exmanžela uviedla, že sa vždy obaja snažili o rovnaký cieľ. „Záležalo nám jednému na druhom a záležalo nám na našej rodine,“ povedala. Zároveň však priznala, že veci sa zmenili v lete minulého roka – teda len pár týždňov pred jej šokujúcou žiadosťou o rozvod. „Veci sa zhoršili. Teda, nechcela som použiť to slovo, nastala komplikovaná situácia,“ opísala herečka vzťah s Bradom Pittom.

Jej rozhodnutie opustiť manžela muselo byť pomerne rýchle a napriek tomu o ňom asi dodnej nepochybuje. O tom však mlčí a sústreďuje sa vraj na rolu slobodnej matky. Kvôli tomu sa rozhodla tiež dať si pauzu od herectva či režírovania. „Momentálne chcem akurát urobiť dobré raňajky a postarať sa o domácnosť. Je to moja vášeň. Keď si v noci líham, často si dávam otázku, urobila som dnes dobrú prácu ako mama, alebo to bol len priemerný deň,“ komentovala v interview 42-ročná filmová kráska.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #výchova #Angelina Jolie #Brad Pitt #rozvod #Vanity Fair #matka

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...