Herečka vtipkovala o Cosbym! Za prácu s ním si rada aj 'zdriemne'

Zmysel pre humor jej nechýba, ale s poslednými vyjadreniami pre Los Angeles Times herečka Tiffany Haddish prekvapila. Aj pobúrila.

29.07.2017 10:00
Tiffany Haddish Foto: ,
Herečka Tiffany Haddish na stretnutí s fotografmi pri propagácii projektu The Last O.G.
debata

Na otázku, s kým z brandže by chcela raz pracovať, uviedla 37-ročná herečka, že s Billom Cosbym. Na to by možno nebolo nič zlé, ak by jej sen nesprevádzal aj opis toho, čo je ochotná pre prácu s Cosbym urobiť. „Stále by som si chcela zahrať s Billom Cosbym. Netrápi ma jeho povesť. Vypijem džús a trošku si zdriemnem, mám to v péčku,“ vyhlásila so smiechom Haddish (narážala na kauzu obvinení voči hercovi, ktorého niekoľko desiatok žien viní z toho, že ich omámil, uspal a následne mal sexuálne obťažovať). „Ale vážne, bola by som rada, keby si niekde zahral môjho starého otca,“ pokračovala už serióznejšie.

To však nepomohlo, lebo okamžite po vydaní rozhovoru sa na internete objavili kritické komentáre k jej vyjadreniam. Vzhľadom na fakt, že Haddish momentálne propaguje televíznu komediálnu novinku The Las O.G., rozhodla sa situáciu „vyžehliť“.

„To, čo som povedala, bol žart. Neviem, či ste predtým niekedy dávali rozhovory. Robíte 27 rozhovorov a máte za úlohu byť zakaždým vtipná. Jednoducho musíte povedať aj nejaké zlé vtipy. Musíte prísť aj s pár nie celkom dobrými vtipmi,“ doplnila herečka, ktorá sa vraj neobáva žiadnej práce, ani úlohy, pokiaľ sa nedotýka jej vlastných morálnych zásad.

debata chyba
Viac na túto tému: #spánok #Bill Cosby #žart #Tiffany Haddish

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...