Americký raper Macklemore mal dopravnú nehodu

Macklemore z hip-hopového dua Macklemore & Ryan Lewis bol účastníkom dopravnej nehody, z ktorej však vyviazol bez zranení.

03.08.2017 00:00
Raper Macklemore Foto: ,
Raper Macklemore.
debata

Ako informoval portál TMZ, incident sa stal v meste Langley v štáte Washington, keď opitý vodič druhého auta nabúral do interpretovho vozidla, v ktorom sa s ním nachádzali ďalší dvaja ľudia. Podľa polície sa nemenovaný muž, ktorý nemal zapnutý bezpečnostný pás, dostal do protismeru a čelne sa zrazil s Macklemoreom. Pri náraze sa pritom udrel do hlavy, stratil vedomie a začal krvácať. Jedného z hudobníkových pasažierov ošetrili záchranári s malou reznou ranou na hlave.

Rapper Ben „Macklemore“ Haggerty pôsobí od roku 2008 vo formácii Macklemore & Ryan Lewis spolu s dídžejom a producentom Ryanom Lewisom. Z ich debutového albumu The Heist (2012) pochádzajú úspešné single ako Can't Hold Us (feat. Ray Dalton), Same Love (feat. Mary Lambert) či Thrift Shop (feat. Wanz). Duo získalo v januári 2014 štyri ceny Grammy, keď ich vyhlásili za nováčika roka, skladba Thrift Shop triumfovala v kategóriách Najlepší rapový výkon a Najlepšia rapová skladba a štúdiovka The Heist zvíťazila medzi rapovými albumami. Druhú štúdiovku This Unruly Mess I've Made uviedli na trh v roku 2016. Macklemore má ako sólový interpret na konte album The Language of My World (2005).

debata chyba
Viac na túto tému: #nehoda #Macklemore

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...