Boháč prezradil, prečo stroskotal jeho vzťah s Amber Heardovou

Milionár Elon Musk (46) sa síce rozišiel s herečkou Amber Heardovou, ale nijaká "zlá krv" medzi nimi nepanuje.

10.08.2017 00:00
Amber Heard Foto: ,
Amber Heard počas MFF v Palm Springs.
debata

A hoci médiá prinášali správy, ktoré hovorili o tom, že filmová kráska je veľmi manipulatívna, čo malo byť dôvodom ich rozchodu, Musk to vysvetlil inak.

„Len pár jasných viet na margo správ z víkendovej tlače – Napriek tomu, že sme sa s Amber rozišli, sme stále priatelia, dokonca blízki a máme sa radi,“ napísal. Zároveň stručne vysvetlil, prečo ich vzťah po roku stroskotal. „Vzťahy na diaľku sú vždy komplikované, najmä, ak majú obaja partneri pracovné záväzky. Ale ktohovie, čo prinesie budúcnosť.“

Správa o rozchode sa do médií dostala počas víkendu. Musk sa mal podľa správ po rozchode z Austrálie presunúť do Los Angeles, zatiaľ čo herečka zostala v Austrálii, kde si plní pracovné povinnosti.

Vzťah Heardovej a 46-ročného Muska sa začal potom, čo sa milionár rozviedol s herečkou Talulah Rileyovou. Dvojica sa spolu postavila pred oltár dva razy, ale ani to nestačilo. V oktobri 2016 sa vzťah Muska a Rileyovej oficiálne skončil rozvodom.

V januári 2017 súd oficiálne ukončil rozvodové konanie americkej hereckej dvojice Johnnyho Deppa a Amber Heardovej. Sexi tridsiatnička z manželstva odišla so siedmimi miliónmi dolárov, bola však rozhodnutá venovať ich na charitu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Amber Heard

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...