Big Boi z kapely Outkast pomohol postrelenému dievčatku

Americký raper Big Boi daroval dievčatku, ktoré tento rok ochrnulo v dôsledku postrelenia, šteňa z jeho chovnej stanice.

12.08.2017 00:00
Big Boi Foto: ,
Big Boi z kapely Outkast.
debata

Abriyu Ellison postrelili v apríli, keď sa hrala v nafukovacom hrade, a po incidente zostala paralyzovaná v spodnej časti tela. Počas intenzívnej terapie si v nemocnici obľúbila asistenčných psov a podľa jej matky jej psík pomôže so zostavením sa. Ako informuje miestna televízia WSB-TV, 42-ročný interpret sa dievčatku rozhodol pomôcť po tom, ako sa o jej príbehu dopočul jeho brat. „Nič sa nevyrovná tomu, keď máte spoločníka alebo asistenčného psa. Je to niečo čo môžete milovať a ono vás to môže milovať naspať,“ vyjadril sa rodák z Atlanty pre televíziu a dodal, že Abriya je inšpirujúca osoba a dotkla sa jeho srdca. Malý psík dostal meno King.

Big Boi a jeho brat James Patton sa zároveň postarajú o veterinárnu starostlivosť o šteňa. Okrem toho sa tiež rozhodli zaplatiť účty za zdravotnú starostlivosť, ktorej sa malej Abriyi dostalo, a tiež prispejú na renováciu jej kúpeľne, aby bola prispôsobená jej hendikepu.

Big Boi, vlastným menom Antwan André Patton, sa preslávil ako člen skupiny Outkast, ktorú spolu s ním tvorí André 3000.

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #Big Boi

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....