S Adelou sa to rozvíja ako vzťah, hovorí Richard Müller pred turné

Slovenský spevák Richard Müller a moderátorka Adela Vinczeová pridali v rámci spoločného turné Ona a On pre veľký záujem fanúšikov ešte jeden koncert v Bratislave.

15.08.2017 10:10
Moderátorka Adela Banášová a spevák Richard... Foto:
Moderátorka Adela Banášová a spevák Richard Müller.
debata

Dvojica sa tak v hlavnom meste Slovenska predstaví 17. aj 18. októbra vo Veľkej sále Istropolisu. Päťdesiatpäťročný interpret sa z vypredaného koncertu veľmi teší.

„Ja to spomínam často, ale myslím to smrteľne vážne. Som vďačný za každého jedného diváka a každého, kto si kúpi lístok na môj alebo v tomto prípade na náš koncert. Ono to totiž nie je až také samozrejmé ako by sa zdalo. Ľudia si môžu vybrať z veľkého množstva kultúrnych podujatí, a keď si niekto vyberie, že príde na mňa, tak tomu sa hovorí pocta,“ uviedol.

Dvojica sa počas októbra zastaví v desiatich slovenských mestách, pričom každý večer ponúkne hudobný program i rozhovory. Slávny rodák z Hlohovca predstaví okrem starších skladieb aj piesne z ostatného albumu 55 (2016) a obľúbenej moderátorke plánuje prezradiť všetko, na čo sa ho spýta.

„S Adelou sa to rozvíja ako vzťah. Vždy som ju obdivoval, no teraz zisťujem, že už keď sme chvíľu spolu, hneď sa perfektne dopĺňame a rozumieme si. Na turné s ňou sa úprimne teším,“ povedal Müller.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #koncert #turné #Richard Müller #Adela Vinczeová

+ Nezaťažujte vlasy farbou, potrebujú regeneráciu a starostlivosť.
Peniaze nezarobíte športkou, budete si musieť...

+ Alkohol vám dnes určité nespraví dobre, preto naňho zabudnite.
Ak sa budete snažiť, nepohoríte, nemáte sa čoho...