S Rihannou sme sa mlátili navzájom, vyhlasuje 'násilník' Brown

Keď v roku 2009 šokujúco zmlátil svoju vtedajšiu priateľku Rihannu, spevák Chris Brown upadol do nemilosti verejnosti aj médií. Určite právom. Dnes však tvrdí, že vzťah so slávnou divou nikdy nebol v poriadku.

17.08.2017 12:06
Chris Brown Foto: ,
Spevák Chris Brown prichádza na prehliadku Givenchy v Paríži.
debata

V dokumente pod názvom Chris Brown: Welcome to my life sa 28-ročný hudobník a spevák rozhovoril o tom, že stratil speváčkinu dôveru, keď jej zaklamal o nevere so ženou, s ktorou mal sex. „Jej dôvera voči mne sa totálne stratila, nenávidela ma za to,“ priznal sa pred kamerou.

„Vyskúšal som všetko, ale jej to bolo jedno. Skrátka mi už viac nedokázala veriť. A od toho bodu išlo všetko z kopca. Bolo tam priveľa hádok, slovných bitiek, fyzických bitiek tiež. Z oboch strán,“ pokračoval Brown. „Je to prvýkrát čo to môžem povedať. Bojovali sme jeden proti druhému. Udrela ma ona, udrel som ja ju a to nikdy nebolo v poriadku,“ skonštatoval Brown.

Podľa neho sa pritom vždy snažili racionálne situáciu riešiť. „Došli sme do bodu, keď sme si hovorili, čo do čerta vlastne robíme. Nepáči sa mi, keď mi dávaš facku. Ak idem na pódium a mám na tvári škrabanec, musím vysvetľovať, od čoho to je a vymýšľať si,“ opisoval Brown. Napriek tomu sa odohrala osudná noc, po ktorej musela dvojica zrušiť svoju účasť na vyhlásení cien Grammy. Rihannine modriny a škrabance pôsobili, ktoré odhalili bulvárne médiá o pár týždňov neskôr, pôsobili brutálne. Podobná musela byť aj bitka, ktorá sa medzi dvojicou vtedy odohrala.

Brown dnes tvrdí, že sa veľakrát obzerá späť a pozerá sa na fotografie z tých dní. „Nenávidím ich. To nie som ja. Bude ma to prenasledovať celý život,“ vyhlásil.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Rihanna #bitka #konflikt #Chris Brown #modrina

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...