Slobodu bradavkám! Aniston vzývala toto heslo už v Priateľoch

Miláčik aj sexidol televíznych obrazoviek. Herečka Jennifer Aniston zažila oboje. V čase seriálu Priatelia si však diváci mohli všímať aj čosi iné. Jej intímnych partií.

17.08.2017 16:35
Herečka Jennifer Aniston na archívnom zábere. Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston na archívnom zábere.
debata

Humorný poznatok vyplynul z rozhovoru Anistonovej s magazínom Vogue, keď sa novinárka Kathryn Branch hviezdy spýtala, či si uvedomuje, že je vlastne „matkou“ hnutia Free the nipple (Slobodu bradavkám). Pár rokov dozadu sa niektoré herečky či speváčky a modelky snažili dosiahnuť rovnoprávnosť v zobrazovaní nahoty mužského a ženského tela na sociálnych sieťach. Hoci bez úspechu, ich snaženie pritiahlo vtedy značnú pozornosť.

zväčšiť Herečka Jennifer Aniston na zábere zo seriálu... Foto: Warner Bros. Television
Herečka Jennifer Aniston na zábere zo seriálu Priatelia. Herečka Jennifer Aniston na zábere zo seriálu Priatelia.

Aniston však už koncom 90-tych rokov, ako Rachel Greenová pútala záujem, keďže obrysy bradaviek sa objavili u jej televíznej postavy mnohokrát. „No neviem, čo vlastne mám na to povedať,“ vyhŕkla na komentár novinárky v rozhovore pre magazín Vogue.

„Nosievam podprsenku, neviem, čo k tomu dodať. Ale tiež neviem, prečo by sme sa mali za ne hanbiť. Moje prsia jednoducho takto vyzerajú. A keď vravíte, že zakladateľka, no nebudem sa sťažovať,“ s humorom poznamenala herečka, ktorej meno sa ocitlo aj v rebríčku najlepšie zarábajúcich herečiek planéty za rok 2017.

Bývalá manželka Brada Pitta, ktorá je momentálne vydatá za kolegu Justina Therouxa, za rok utŕžila 25,5 milióna dolárov a ocitla sa tak na druhej priečke. V prvej trojke ju pritom obklopujú o dve desaťročia mladšie dámy – hviezdy Emma Stone a Jennifer Lawrence. V prvej desiatke však nie je Aniston najstaršou herečkou, o rok viac má Julia Roberts, ktorá v minulosti často tomuto rebríčku kraľovala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #rozhovor #Vogue #bradavky

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...