Pamela opäť tiahne do boja! Protestovala vo Francúzsku

Americko-kanadská herečka Pamela Anderson protestovala v utorok pred vodným parkom Marineland v Antibes na juhu Francúzska proti loveniu zvierat a ich držbe v zajatí. Informovala o tom agentúra AFP.

23.08.2017 14:00
Herečka Pamela Anderson na premiére nechýbala. Foto: ,
Herečka Pamela Anderson na archívnom zábere.
debata

Herečka a modelka, známa z televízneho seriálu Pobrežná hliadka, ale tiež bojom za práva zvierat, uviedla, že chce svojou aktivitou „povzbudzovať ľudí k tomu, aby nechodili do parkov ako je francúzsky Marineland alebo Sea World v Spojených štátoch amerických“.

„Argument, že sa deti v týchto parkoch niečo naučia, je vo veku nových technológií falošný,“ zdôraznila Anderson. „Je lepšie zvieratá vidieť v ich prirodzenom prostredí,“ dodala.

Pred vstupom do parku v Antibes postavila malú ceduľu s nápisom „zajatie zabíja, zavrite Marineland“ a s logom neziskovej organizácie PETA, ktorá bojuje za práva zvierat po celom svete. Päťdesiatročná Anderson je už 25 rokov členkou výkonnej rady tejto organizácie.

„Obhajujem túto vec po celom svete,“ uviedla tiež. „Teraz, keď žijem vo Francúzsku, chcem byť naďalej aktívna aj v krajine, v ktorej bývam,“ dodala. Potvrdila pritom, že veľa spolupracuje s ďalšou významnou celebritou bojujúcou za práva zvierat, bývalou francúzskou herečkou Brigitte Bardotovou.

debata chyba
Viac na túto tému: #Francúzsko #protest #Pamela Anderson #vodný svet

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...