Milionárka Carmen Geiss: Mám strach z rakoviny

Zákerná choroba ju pripravila o otca, bojovala s ňou aj jej mama.

24.08.2017 10:20
Carmen a Robert Geissenovci Foto:
Carmen a Robert Geissenovci.
debata (1)

Hoci sa Carmen Geiss (52), hviezda televíznej reality šou Geissenovci – Sladký život milionárov, zväčša na verejnosti či pred kamerami prezentuje ako pozitívny človek plný energie a radosti zo života, ťažké okamihy má za sebou aj ona. O svojej životnej traume, desiatich potratoch, už porozprávala niekoľkokrát. „Je to moja celoživotná mora, s ktorou som sa musela naučiť žiť. Téma potratov sa okolo našich životov točí ako červená niť. Je to veľmi extrémne, keď prídete o desať detí,“ povedala v niekdajšom rozhovore pre magazín Closer.

Jej ďalšou nočnou morou je rakovina. Zasiahla totiž oboch jej rodičov, otec mal nádor na pľúcach a mama mala rakovinou napadnuté hlasivky. Zatiaľ, čo jej mama Anna boj s chorobou vyhrala, otec nie. „Mám strach, samozrejme. Ale snažím sa mu veľmi nepodliehať,“ povedala v aktuálnom rozhovore pre magazín Closer. „Ak už v sebe niečo máte, nezmeníte to. Ale potom je podľa mňa lepšie, ak o tom viete,“ dodala.

Podľa svojich slov robí všetko potrebné, aby ona ani jej manžel Robert, nemuseli s touto chorobou zápasiť. Patria k tomu pravidelné prehliadky na jednej z luxusných kliník v Monaku.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Monako #Carmen Geiss

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...