Vajdová ľutuje jazdu s 2,4 promile. Na tlačovku Let's Dance neprišla

Herečka Petra Vajdová, ktorú pred necelými dvoma týždňami kontrolovala policajná hliadka a za volantom jej namerala v krvi 2,4 promile alkoholu, prehovorila.

24.08.2017 15:12
Herečka Petra Vajdová a jej tanečný partner... Foto:
Herečka Petra Vajdová a jej tanečný partner Fabio Belucci.
debata (8)

Členka Slovenského národného divadla síce najprv svoj prečin popierala. Napokon sa však rozhodla vyjsť s pravdou von. A zároveň vyjadrila ľútosť nad činom, pre ktorý ju obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

„Pred pár dňami som sa dopustila veľkej chyby. Šoférovala som auto pod vplyvom alkoholu. Bola to skratová situácia, ktorú veľmi silno a úprimne ľutujem. Moje konanie bolo nezodpovedné a mohla som ohroziť okrem seba aj iných,“ uviedla 28-ročná Vajdová v oficiálnom vyhlásení pre médiá.

Herečka Petra Vajdová by sa mala v Let's... Foto: TV Markíza
Petra Vajdová Herečka Petra Vajdová by sa mala v Let's Dance objaviť po boku tanečníka Fabia Belucciho. Ako však uviedli zástupcovia televízie, otvorené sú všetky scenáre.

„Chcem sa všetkým ospravedlniť za moje konanie, divákom či už v televízii alebo divadle, mojim kolegom a v neposlednom rade mojim blízkym. Je mi to celé veľmi ľúto, prijímam zodpovednosť v plnej miere so všetkými následkami. Som v kontakte s kompetentnými orgánmi a k tejto situácii sa už viac v nadchádzajúcich dňoch verejne vyjadrovať nebudem. Chcem vás poprosiť o poskytnutie súkromia mne a mojim blízkym,“ odkázala ešte.

O tom, že celú kauzu komentovať nebude, svedčí aj fakt, že chýbala na štvrtkovej tlačovej konferencii k šou Let's Dance. V nej by sa od 3. septembra mala objaviť ako jedna z účinkujúcich a súťažiacich. Na margo jej prečinu sa Pravda.sk pýtala aj na stanovisko televízie. Ako pre Pravda.sk uviedol Michal Borec, riaditeľ PR a marketingu televízie Markíza, „všetky možné scenáre sú zatiaľ otvorené“. „Myslíme si však, že v tomto prípade si Petra zaslúži druhú šancu,“ doplnil.

Herec Branislav Deák a jeho tanečná kolegyňa...
Speváčka Emma Drobná má najmladšieho tanečného...
+9Bývalá Miss Slovensko a riaditeľka súťaže Miss...

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #ľútosť #herečka #Petra Vajdová #SkRAT #Let´s Dance

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...