Nádherná! Dakota Johnson ako nevesta filmového Christiana Greya

Ale aj Jamie Dornan bez šiat vyzerá hriešne dobre. Pozrite si teaser filmu Päťdesiat odtieňov slobody.

11.09.2017 17:15
debata

Z Dakoty Johnsonovej bude nevesta. V snímke Päťdesiat odtieňov slobody sa ako Anastasia Steele postaví pred oltár. Jej nežná krása neočarí len filmového partnera.

Dakota Johnson  na plagáte k filmu Päťdesiat... Foto: Universal Pictures
Dakota Johnson Dakota Johnson na plagáte k filmu Päťdesiat odtieňov slobody.

Štúdio Universal Pictures zverejnilo teaser tretieho dielu série Päťdesiat odtieňov sivej, v ktorom sa fanúšikovia dočkajú svadby hlavných hrdinov. Aká bude 27-ročná herečka nevesta je možné vidieť aj na aktuálnom plagáte. Ten ju zobrazuje zozadu – opretú o zábradlie s hlavou otočenou do objektívu.

V krátkej upútavke si prídu na svoje aj fanúšičky Jamieho Dornana, ktorý v nej necháva naplno zažiariť svoje vyšportované telo. 35-ročný herec vychádza z vody, pričom ho sleduje jeho krásna manželka z plážového lehátka. Nie nadarmo sa severoírsky herec stal najpríťažlivejším mužom na svete pre rok 2017.

Herec Jamie Dornan sa celosvetovo preslávil práve ako Christian Grey vo filme Päťdesiat odtieňov sivej. Napriek tomu, že rola mu priniesla taký úspech a popularitu, povedal si dosť. Aktuálne vznikli tri filmy z plánovaných štyroch. Jamie Dornan však trojkou končí.

"S Christianom Greyom som skončil. Dve pokračovania sme nakrúcali takmer súčastne a bolo to náročné. Päťdesiat odtieňov je pre mňa uzatvorenou kapitolou,“ povedal 35-ročný herec pred časom pre denník The Sun.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dakota Johnson #Päťdesiat odtieňov slobody

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....