Tajný pôrod číslo 2? Carey Mulligan prekvapila na premiére bez bruška

Utajili prvé a utajili aj druhé dieťa! Je také niečo vôbec v Hollywoode možné? Herečka Carey Mulligan je dôkazom, že áno.

14.09.2017 09:00
debata
Herečka Carey Mulligan na filmovej premiére v... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Carey Mulligan na filmovej premiére v Toronte. Herečka Carey Mulligan na filmovej premiére v Toronte. V kreácii Chanel.

Britská hviezda, ktorá sa objavila napríklad vo filmoch Pýcha a predsudok či Škola života, sa objavila na filmovom festivale v Toronte. Na jej figúre nebola ani stopa po tehotenstve. Napriek tomu sa však viacero médií zhoduje na tom, že herečka má za sebou druhý pôrod. Dôvodom majú byť zábery paparazzov, na ktorých ju v júni zachytili so zaobleným bruškom.

Mulligan mala údajne porodiť pred pár týždňami, no presný termín nie je potvrdený. Ani od nej, ani od jej mediálneho zástupcu. Mlčí aj herečkin manžel – spevák a hudobník Marcus Mumford.

Zaujímavosťou je, že manželskému páru sa podarilo utajiť aj prvý pôrod a o tom, že sa im narodila dcérka Evelyn Grace, dali svetu vedieť až o niekoľko týždňov.

Herečka Carey Mulligan pricestovala do Toronta predstaviť novinku Mudbound a spoločnosť jej robili aj kolegovia Garrett Hedlund a Mary J. Blige.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #tehotenstvo #Toronto #Carey Mulligan #utajené

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...