Tragická správa! Exmanželka slávnej komičky spáchala samovraždu

Smutné správy sa v sobotu nadránom objavili v amerických médiách, ktoré informovali o úmrtí Michelle Roundsovej, exmanželky známej komičky Rosie O'Donnellovej.

16.09.2017 15:50
Rosie O´Donnell Foto:
Herečka Rosie O´Donnell a jej exmanželka Michelle Rounds na archívnom zábere.
debata (8)

Ako píše portál JustJared.com, 46-ročnú Roundsovú našli mŕtvu už v pondelok v jej dome. Až po pár dňoch sa však objavili správy o tom, že skonala a že to podľa výsledkov pitva spravila sama. So slávnou komičkou sa Michelle Rounds zoznámila v roku 2011 a už o rok neskôr sa zosobášili. Po dvoch rokoch však manželky ohlásili koniec a súd ich rozvod sfinalizoval o dva roky neskôr. Medzitým si Michelle stihla nájsť novú partnerku a znovu sa vydať.

O'Donnell, ktorú poznajú diváci napríklad z filmu Veľké víťazstvo a televízni fanúšikovia zase zo šou The View, vyjadrila hlboký zármutok nad úmrtím svojej ex. „Moje modlitby smerujú k Michellinej rodine, jej manželke a ich deťom,“ odkázala herečka a moderátorka, ktorá zároveň podotkla, že mentálne problémy sú veľmi ťažkým nepriateľom, ktorý často zasiahne do života celej rodiny.

Potvrdila tak, že Rounds čelila v minulosti psychickým problémom a bojovala s depresiami. Jej vlastná mama vyzvala vo vyhlásení verejnosť, aby prispela na podporu národného programu v prevencii proti samovraždám.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #samovražda #Rosie O'Donnell #Michelle Rounds #exmanželka

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...