Blond hriva a veselý úsmev! Prečo Ledecký schováva svoju manželku?

Okolo Janka Ledeckého sa škandály veru netočia, roky žije po boku manželky Zuzany. Tá sa však v spoločnosti ukazuje zriedka.

24.09.2017 00:00
debata

Janek Ledecký (55) má za sebou očakávanú premiéru jeho nového muzikálu Iago v Prahe v divadle Hybernia. Pred rokom muzikál priniesol známy český spevák a skladateľ aj na Novú Scénu.

Príbeh žiarlivého muža, ktorý nedôveruje milujúcej žene, ale bezcharakternému luhárovi uverí aj najočividnejšiu lož, sa neodohráva v minulosti, ale dnes.

Zuzana Ledecká na premiére muzikálu Iago   v... Foto: Profimedia
Zuzana Ledecká Zuzana Ledecká na premiére muzikálu Iago v Divadle Hybernia.

Na pražskú premiéru prišla Ledeckého podporiť celá rodina, vrátane manželky Zuzany a ich dvoch detí, Jonáša (23) a Ester (22). Zatiaľ, čo jeho deti sa médiám nijako špeciálne nevyhýbajú, jeho manželka sa pred nimi priam skrýva. Len výnimočne ju zazrieť v spoločnsoti po boku slávneho manžela.

Na premiére však nechýbala. Sympatická a usmiata blondínka zvolila decentnú bielu blúzku a čiernu sukňu. Blond vlasy, zastrihnuté po plecia, mala rozpustené a ofina jej padala do tváre.

Ledecký žije roky v usporiadanom manželstve, škandály nikdy neboli jeho doménou. Manželka žila skôr v ústraní, na verejnosti sa veľmi sporadicky začala objavovať len v posledných rokoch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Janek Ledecký #Iago #Zuzana Ledecká

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...