Kleinovej svadobný deň v netradičnom šate: Pozrite sa, ako sa obliekla

Počasie im prialo a užili si krásnu svadbu. Televízna redaktorka a moderátorka Danica Kleinová je už pár dní Danica Nejedlá. Aká bola nevesta?

25.09.2017 12:59
debata (9)
zväčšiť Redaktorka Danica Kleinová sa pred pár dňami... Foto: Jakub Čajko
Danica Kleinová Redaktorka Danica Kleinová sa pred pár dňami vydala za dlhoročného partnera Alexandra Nejedlého. Takto vyzerala počas svadobného dňa D.

Štyridsaťpäťročná Kleinová prekvapila určite mnohých kolegov, ale aj verejnosť. Na slávnostný svadobný deň, ktorý pripadol na minulý piatok, sa vystrojila netradičnejšie než typické nevesty.

Kleinová si namiesto obligátnej bielej svadobnej toalety obliekla šaty v pastelovej žltej farbe. Zdobnými detailmi boli látkou potiahnuté gombíky na rukávoch, ale aj trblietavé kamienky v decentnom dekolte. Jej vyvolený, prezident Hasičského a záchranného zboru Alexander Nejedlý volil uniformu.

zväčšiť Redaktorka Danica Kleinová sa pred pár dňami... Foto: Jakub Čajko
Danica Kleinová a Alexander Nejedlý Redaktorka Danica Kleinová sa pred pár dňami vydala za dlhoročného partnera Alexandra Nejedlého. Takto vyzerala počas svadobného dňa D.

Dvojica si povedala áno v krásnom prostredí vo Vojke nad Dunajom a medzi hosťami sa objavili mnohé televízne tváre či Kleinovej kolegovia zo spravodajstva.

Voľba pastelovej žltej na svadobných šatách bola vzhľadom k veku nevesty vhodná a veľmi decentná. Pre rodáčku z Bojníc, ktorá je držiteľkou trofeje OTO pre najlepšieho televízneho redaktora, ide o prvé manželstvo. Alexander Nejedlý bol už raz ženatý.

9 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #svadba #Alexander Nejedlý #Danica Kleinová

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...