Kto by riešil to číslo? Fešanda Machálková sa na oslave 50-ky odviazala!

Česká hviezda sa starnutia báť nemusí. Stále má v sebe iskru a jej tvár zostáva prirodzená.

27.09.2017 11:32
debata

Česká speváčka a muzikálová hviezda Leona Machálková sa cez päťdesiatku prehupla síce už v máji, ale narodeninové koncerty pre svojich fanúšikov prišli na rad až teraz. V pražskom divadle Hybernia po boku čerstvej päťdesiatničky vystúpili jej hostia a zároveň priatelia – Petr Kolář, Jaroslav Svěcený či Helena Vondráčková.

Leona Machálková oslávila päťdesiatku koncertom... Foto: Profimedia
Leona Machálková Leona Machálková oslávila päťdesiatku koncertom a následnou párty - po jej boku syn Artur Šípek a mama.

Na následnej párty po koncerte ju sprevádzali aj jej najbližší, syn Artur Šípek a takisto speváčkina mama. V ich spoločnosti sa Machálková uvoľnila a pred fotografmi predviedla niekoľko veselých póz. Do spoločnsoti zvolila biele šaty s „véčkovým“ výstrihom a blond vlasy jej padali voľne na plecia.

Machálková opäť predviedla, že patrí medzi ženy, ktorým pribúdajúce roky neubližujú. Napriek päťdesiatke si jej tvár zachováva mladistvú sviežosť a to bez viditeľných chirurgických zákrokov. Slávna blondínka stavila na prirodzenosť a to sa jej vypláca.

Machálková zažiarila v mnohých muzikáloch ako West Side Story, Dracula či Jesus Christ Superstar. Po úspechu v muzikáloch vydala niekoľko albumov, začala sa objavovať v mnohých televíznych programoch. V roku 2003 sa stala mamou, keď v Thajsku porodila syna Artura architektovi a dizajnérovi Bořkovi Šípovi. Po desiatich rokoch sa im však vzťah rozpadol. Šípek v roku 2016 podľahol rakovine.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Leona Machálková

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...