Depresia a nechuť k životu! Slávna kráska ich zažívala celú mladosť

Na záberoch fotografov je zväčša usmiata či zvodná. Len málokto by si pomyslel, že ako tínedžerka bojovala Cara Delevingne s ťažkými depresiami.

30.09.2017 10:45
Herečka Cara Delevingne v kreácii Burberry... Foto: ,
Herečka Cara Delevingne na archívnom zábere.
debata

Dvadsaťpäťročná Britka, ktorá sa z mól presunula pred filmové kamery, priznala v rozhovore pre magazín The Edit, že bolo ťažké čeliť depresiám a prehovorila o svojich pocitoch. „Nenávidela som sa za to, že som depresívna. Nenávidela som depresiu, nenávidela som pocit. Bola som veľmi dobrá v tom disociovať sa úplne od emócií,“ vyhlásila krátkovlasá blondínka.

Priznala sa, že napriek tomu to bolo veľmi náročné a neustále sa jej v hlave odohrávali všemožné myšlienkové pochody. Často si dokonca želala, aby viac nežila.

Delevingne tiež priznala, že mnohí jej priatelia nedokázali pochopiť, ako sa tak môže cítiť. Preboha, veď si také šťastné dievča, vraveli jej údajne. „Viem, verte mi, viem, že som to najšťastnejšie dievča na svete, rozumiem tomu všetkému a želala by som si, aby som to mohla oceniť. Akurát je vo mne niečo temné, s čím zdá sa, nedokážem zamávať,“ komentovala modelka a herečka z filmov Jednotka samovrahov či Valerián a mesto tisícich planét.

debata chyba
Viac na túto tému: #Cara Delevingne #depresia #zivot #tínedžerka

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...