Jim Parson zarába v televízii najviac. Pozor, tentoraz ho tromfla žena!

Štvorica mužských hrdinov zo seriálu Teória veľkého tresku ovládla rebríček najlepšie platených televíznych hercov. Na vrchole podľa magazín Forbes tróni Jim Parsons, ktorého diváci poznajú ako Sheldona.

02.10.2017 00:00
Jim Parsons Foto: ,
Herec Jim Parsons na archívnom zábere.
debata

Ako ukazuje rebríček ekonomicko-spoločenského periodika Forbes, Parsons za uplynulý rok zarobil 27,5 milióna dolárov a stal sa tak najlepšie zarábajúcim hercom v televíznom seriáli. Za ním nasleduje kolega Johnny Galecki, ktorý zarobil len o jeden milión menej. S 26 miliónmi skončil na tretej priečke Simon Helberg.

Do prvej desiatky sa dostali napríklad aj hviezdy projektu Moderná rodina – herci ako Ty Burrell či Eric Stonestreet a Ed O'Neill. Za prácu na projekte Dom z karát (House of cards) si vyslúžil ôsmu priečku a zárobok 12 miliónov herec Kevin Spacey.

V rebríčku najlepšie platených televíznych hercov nastala zaujímavá situácia. Hoci sa v Hollywoode zvykne často hovoriť o platovej nerovnosti vzhľadom na pohlavie, v televízii zarábajú zjavne lepšie ženy.

Len nedávno Forbes zverejnil aj rebríček najlepšie platených herečiek a na vrchole sa tretí rok za sebou ocitla Sofia Vergara. Jej ročný zárobok prekročil sumu 40 miliónov. Za ňou nasleduje Kaley Cuoco z Teórie veľkého tresku, ktorá zarobila 26 miiliónov. Tretia priečka je však už výrazne nižšia – herečky Ellen Pompeo a Mindy Kaling zarobili zhodne po 13 miliónov dolárov.

debata chyba
Viac na túto tému: #plat #Televízia #Sofia Vergara #Jim Parsons

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...