Unikátne zábery?! Gosling vzal za ruku svoju lásku Mendesovú

Takmer nikdy ich nevidieť na verejnosti spolu. Aj preto bola prítomnosť herca Ryana Goslinga a jeho partnerky Evy Mendesovej skutočným úlovkom víkendu.

03.10.2017 00:00
debata
Herecký pár Eva Mendes a Ryan Gosling spoločne... Foto: Profimedia
Eva Mendes a Ryan Gosling Herecký pár Eva Mendes a Ryan Gosling spoločne prichádzajú na nakrúcanie Saturday Night Love v New Yorku.

Dvojica sa objavila spoločne v New Yorku, kde sa Gosling zúčastnil ako hosťujúci účinkujúci v šou Saturday Night Live. Pri ceste do filmového štúdia zachytili objektívy reportérov hollywoodskych partnerov ako spoločne vystupujú z auta snažia sa rýchlo vkĺznuť do priestorov televízneej centrály.

Gosling a Mendes spoločne vychovávajú dve ratolesti, ale súkromie si veľmi úzkostlivo strážia. Existuje len pár rozhovorov či vyjadrení, v ktorých sa jeden rozhovorí na adresu toho druhého. Možno práve preto je však ich vzťah údajne rovnako idylický ako na začiatku. Tvrdia to aspoň zdroje z okolia páru.

Filmového sexidola Goslinga budú mať diváci možnosť už o pár dní vidieť v sci-fi filme Blade Runner 2049, v ktorom si zahral aj po boku svojho predchodcu Harrisona Forda. Prvé kritiky recenzentov snímku ospevujú do neba a okrem scenára chvália predovšetkým vizuálnu stránku celého príbehu, v ktorom si zahral napríklad aj Jared Leto. O réžiu sa postaral Kanaďan Denis Villeneuve.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #Eva Mendes #Ryan Gosling #spolu

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...