Šťastné manželstvo? Neuveríte, k čomu Chrissy Teigen núti Legenda

Modelku a televíznu osobnosť Chrissy Teigenovú milujú americké médiá z mnohých dôvodov. Popri kráse je to aj schopnosť vyjadriť sa ku veciam a partnerstvo s úspešným spevákom, ktoré z tejto dvojice robí miláčikov médií.

06.10.2017 00:00
debata
Manželia Chrissy Teigen a John Legend. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Manželia Chrissy Teigen a John Legend prišli už tradične spolu. Manželia Chrissy Teigen a John Legend.

Kráska s thajskou krvou v žilách sa v rozhovore pre magazín InStyle nedávno priznala, že udržiavať plamienok vášne a zároveň akýsi balans v manželstve s Legendom sa obaja snažia už roky. „Som omnoho šťastnejšia, že mám Johna ako on môže byť šťastnejší, že má mňa,“ vyhlásila.

„Je až šialene pokojná osobnosť a zbožňuje, keď ma vidí šťastnú, nech už to znamená napríklad to, že so mnou dve a pol hodiny pozerá reality šou o manželkách z Dallasu,“ pokračovala Teigen, ktorá však zároveň dodala, že aj ona trávi so svojou mužskou polovičkou čas pri mnohých aktivitách, ktoré ju až tak nezaujímajú. „Ale to je jedno, je tam rovnováha,“ doplnila večne usmiata Teigen.

Verejnosť ju vníma aj v súvislosti s ostrým vyjadrovaním sa na Twitteri voči neprajníkom a dokonca sa nebála verejne vystúpiť proti prezidentovi Donaldovi Trumpovi. Ešte viac však jej fanúšikovia vnímajú fakt, že si modelka často robí žarty zo seba samej.

„Ak sa podelíte s ľuďmi o všetko a dokážete si zo seba ešte urobiť srandu, potom si ju z vás už nikto robiť nebude. Pretože vy ste to práve spravili,“ komentovala svoj postoj v rozhovore pre novembrové vydanie časopisu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #úsmev #recept #Chrissy Teigen #John Legend

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....