Miloval ho do poslednej chvíle! Gosling nosí pamiatku na psa pri srdci

Vraví sa, že pes je najvernejší priateľ človeka. A priateľov si treba ctiť. Aj tých zosnulých. Herec Ryan Gosling vie o tom svoje.

07.10.2017 09:00
Ryan Gosling Foto: ,
Herec Ryan Gosling na zábere z Londýna. Na krku má prívesok so psou známkou svojho zosnulého zvieracieho miláčika.
debata

Predstaviteľ nového filmu Blade Runner 2049 sa roky ukazoval na verejnosti so svojím štvornohým miláčikom Georgom. Ten však koncom minulého roka umrel. „Bol to môj dobrý priateľ,“ uviedol v štúdiu moderátorky Ellen DeGeneresovej he­rec.

„Je smiešne hovoriť mu pes, lebo mám pocit, že na Georgovi bolo niečo, v čom sa cítil byť viac než len psom,“ uviedol Gosling v televíznom štúdiu, ktorý sa do posledných chvíľ staral o svojho starnúceho psa. Paparazzovia ho často fotili, ako ho nosí na rukách do auta, alebo s ním chodí k veterinárovi. Rozlúčiť sa s ním musel po 17 rokoch.

Mnohí fotografi či fanúšikovia si všimli, že herec od istého času všade nosí retiazku s výrazným príveskom. A tí skutoční fanúšikovia dobre vedia, že to je na pamiatku Goslingovho psa. Ide totiž o jeho psiu známku, ktorú predtým nosil sám na obojku. Teraz ju všade predvádza herec v rámci premiér či rozhovorov s novinármi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pes #Ryan Gosling #známka #spomienka

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...