Halle Berry odtajnila foto z mladosti. Takto si ju veru nepamätáte!

Nedávnej mánii zverejniť fotografiu z mladosti a pomôcť tak obetiam hurikánu v Portoriku podľahla aj oscarová hviezda Halle Berry.

09.10.2017 00:00
debata

If I could give this young girl some advice... I’d tell her to do it all the same... no regrets. #FBF

Príspevok, ktorý zdieľa Halle Berry (@halleberry),

Päťdesiatjedenročná hrdinka filmu Kingsman: Zlatý kruh na svojom Instagrame zverejnila momentku nekonkrétneho dátumu. Je však celkom isté, že ja na nej ešte skutočne mladým dievčaťom. Herečka zároveň fotografiu doplnila vtipným popisom. „Ak by som mohla dať tomuto mladému dievčaťu jednu radu, povedala by som jej, urob všetko rovnako. Nikdy neľutuj, čo sa stalo,“ napísala Berry.

Herečka má pritom za sebou pomerne búrlivý súkromný život. Bola trikrát vydatá a má dve deti s dvoma rozličnými partnermi. Ešte v máji sa objavila na verejnosti v tričku s nápisom No more boyfriends (Už žiadni frajeri). Len pred pár týždňami však zverejnila hviezda záber s novým mužom svojho života – randí s britským producentom Alexom Da Kidom.

V rozhovore, z ktorého cituje americký magazín US Weekly, však podotkla, že bolo pre ňu ťažké vyrovnať sa s troma skrachovanými manželstvami. „My ženy vstupujeme do manželstva s tým, že bude trvať večne a že toto je princ na bielom koni. To ma ako dieťa naučili v rozprávkach. Dnes som už tak trochu anti-rozprávkový typ,“ podotkla hviezda.

Herečka Halle Berry pózuje fotografom na akcii... Foto: SITA/AP, Powers Imagery
Halle Berry Herečka Halle Berry pózuje fotografom na akcii Comic Con.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ľútosť #Instagram #Halle Berry #mladosť

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...