Ana Ivanovičová patrí k mužovi jej života! A ukázala to svetu

Niekdajšia tenisová hviezda si vychutnáva manželstvo za veľkou mlákou. Pozrite sa, aká je spokojná.

11.10.2017 11:30
debata

Keďže Ana Ivanovičová už „zavesila“ svoju športovú kariéru na klinec, môže si vychutnávať radosti „obyčajného“ života plnými dúškami. Svojho manžela, futbalistu Bastiana Schweinsteiga, nasledovala do Chicaga, kotrý sa stal ich novým domovom. Spoločne zamierili aj na štadión, kde si pozreli bok po boku zápas. A aby bolo všetkým jasné, že sú pár, zvolili pre nich neradičný partnerský „look“. Pekná tenistka si obliekla dres s číslom 31, rovnaký, ako mal na sebe jej manžel. Usmiata a prirodzená, ako vždy, zapózovala a fotografiu zavesila na svoj Instagram.

Excited about our first football game. @bastianschweinsteiger. Let's go @chicagobears...

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Odkedy sa pekná Srbka stala vydatou pani, keď sa v lete 2016 postavila pred oltár v romantických Benátkach, svojich fanúšikov „zásobuje“ fotografiami aj z jej manželského súkromia. 29-ročná Ivanovičová tak postupne otvára dvere do jej nového sveta, v ktorom už nevládne tenisová raketa.

A hoci médiá so železnou pravidelnosťou prinášajú správy o jej tehotenstve, niekdajšia hráčka zaryto mlčí. Aj v septembri sa objavili správy o jej „rastúcom“ brušku. Pár sa k téme spoločného potomka aktuálne nevyjadril.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chicago #Ana Ivanovičová

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...