Kostková stále vie, ako na to! Dievčenského šarmu má na rozdávanie

Peknú a úspešnú tmavovlásku v spoločnosti nemožno prehliadnuť. Pozrite sa!

12.10.2017 00:00
debata

Tereza Kostková patrí medzi najkrajšie zjavy na televíznej obrazovke u našich českých susedov. A nič na tom nemení ani fakt, že roky pribúdajú aj jej. Dcéra herca Petra Kostku v lete oslávila 41. narodeniny, no vrásky si z toho nerobí. V takomto duchu sa pred časom vyjadrila aj v rozhovore pre Pravdu. „Je zbytočné mať obavu z nejakého čísla a maľovať si na stenu desivé predstavy o tom, čo sa stane, keď prekročíme istý vek. Starnutie je nevyhnutné a každý ďalší rok vnímam ako plus – posun človeka.“

Tereza Kostková na výstave bábik  v Hauch Gallery. Foto: Profimedia
Tereza Kostková Tereza Kostková na výstave bábik v Hauch Gallery.

Aktuálne sa pekná herečka ukázala na výstave bábik v pražskej Hauch Gallery. Čierny top jej zvodne odhaľoval ramená a výrazná sukňa s dĺžkou nad kolená jej dodala dievčenský šarm. Kostková sa usmievala medzi bábikami a výstavu si vychutnala v spoločnosti ďalších známych dám českého šoubiznisu – Dany Batulkovej či Kláry Issovej.

Kostková patrí medzi najvychytenejšie české herečky, diváci si ju obľúbili aj v úlohe moderátorky. Roky stojí po boku Marka Ebena v populárnej šou českej televízie Stardance. Medzi jej posledné televízne úlohy patrila rola v seriáli Temný Kraj či v komédii Bezva ženská na krku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tereza Kostková

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...