Nadávky a drsná kritika: Eminem sa poriadne pustil do prezidenta!

Americký raper Eminem sa vo svojej novej rapovej skladbe nevyberavo pustil do prezidenta Spojených štátov amerických Donalda Trumpa, ktorého častuje tvrdými výrazmi, vrátane nadávok.

12.10.2017 15:08
Raper Eminem na archívnom zábere. Foto: ,
Raper Eminem na archívnom zábere.
debata

Video vzniklo minulý týždeň v garážach v Detroite a zverejnili ho v utorok v rámci udeľovania cien Hip Hop Awards. „V úrade je teraz kamikadze, ktorý zrejme vyvolá jadrový holokaust,“ rapuje o prezidentovi Eminem. Ďalej okrem iného konštatuje, že rasizmus je jediná vec, v ktorej je Trump úžasný. Trumpa, ktorý má 71 rokov, nazýva tiež 94-ročným rasistickým dedkom.

Eminem v texte tiež tvrdí, že kritikou hráčou Národnej futbalovej ligy (NFL), ktorí pri hymne na protest voči násiliu voči menšinám kľačia, Trump len odvádza pozornosť od skutočných problémov, ako je napríklad Portoriko. To sa doteraz spamätáva z ničivého hurikánu.

Známy raper rovnako kritizuje Trumpa za to, že sa obklopil kontroverznými ľuďmi, ako je už dnes bývalý stratég Bieleho domu Steve Bannon, ktorého podporila rasistická organizácia Ku Klux Klan.

Eminem rapuje aj o tom, že Trump nemá rád vojnových veteránov, ktorí padli do zajatia. Tým naráža na Trumpovu kritiku senátora Johna McCaina, ktorý bol počas vojny vo Vietname päť rokov zajatcom. „Mám rád ľudí, ktorí neboli v zajatí,“ uviedol v roku 2015 Trump na otázku, či považuje McCaina za vojnového hrdinu.

Kritiku prezidenta uzatvára Eminem s tým, že Američania milujú svoju armádu a krajinu, ale „skurvene nenávidia Trumpa“.

debata chyba
Viac na túto tému: #kritika #Eminem #rap #nadávky #Donald Trump

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....