Sláva zasahuje do mojich vzťahov. Dokáže ublížiť, tvrdí Henry Cavill

Pocit fanúšikov, že im hviezdy takpovediac patria, môže byť niekedy poriadne nepríjemný. Najmä, ak má verejnosť potrebu kritizovať či atakovať aj vašich blízkych. Herec Henry Cavill vie o tom svoje.

14.10.2017 00:00
Herec Henry Cavill. Foto: ,
Herec Henry Cavill.
debata

Predstaviteľ Supermana, ktorý sa najnovšie objaví v snímke Justice League, sa v rozhovore pre magazín The Rake vyjadril, že na sláve a popularite existuje aj tienistá stránka prístupu fanúšikov. „Akonáhle začnem nový vzťah, objaví sa kopa nenávisti, ktorá je mierená voči mne a tiež voči mojej partnerke,“ posťažoval sa Cavill.

„Rozhodne nechcem, aby sa ľuďom v mojom živote diali nepekné veci len preto, že verejnosť si myslí, že má nejakým spôsobom na mňa majetnícke právo,“ uviedol hollywoodsky hrdina. „Nestojí mi to za to. Aby bolo jasné, milujem svoju prácu. Zbožňujem zarábať peniaze, cestovať a hrať sa so všetkými tými skvelými hračkami po celom svete, vidieť všetko, čo vidieť môžem. Ale nič z toho nestojí za to, ak ľudia, ktorých milujem a s ktorými si chcem túto cestu užiť, pri tom trpia,“ podotkol Henry Cavill.

Herec už niekoľko mesiacov tvorí pár s kaskadérkou Lucy Corkovou a ich vzťah vyvolával najmä na sociálnych sieťach búrlivé reakcie. Množstvo fanúšičiek sa nepekne vyjadrovalo na adresu Corkovej aj samotného Cavilla. Ten v minulosti randil napríklad aj s herečkou Kaley Cuoco, známej zo seriálu Teória veľkého tresku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #kritika #súkromie #verejnosť #Henry Cavill

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...