Zase nový chlap? Scarlett Johanssonovú načapali so šéfkuchárom

Žeby to nedokázala dlho vydržať po boku jedného chlapa? Reč je o herečke Scarlett Johanssonovej a tvrdia to aspoň nové správy spoza oceánu.

21.10.2017 11:19
Herečka Scarlett Johansson v kreácii Michael Kors. Foto: ,
Herečka Scarlett Johansson na archívnom zábere.
debata

Tridsaťdvaročná herečka, ktorá sa mala posledné mesiace stretávať s komikom Colinom Jostom, sa pred pár dňami objavila v uliciach New Yorku v mužskej spoločnosti. Nebola to však hviezda komediálnej šou Saturday Night Live, kto by herečke robil spoločnosť.

Na záberoch, ktoré sa podarilo získať magazínu US Weekly, kráča Scarlett po ulici so slávnym šéfkuchárom Bobbym Flayom. Ako však uviedol zástupca herečky, dvojica sa pozná už niekoľko rokov. „Sú kamaráti rovnako ako sú aj susedia,“ citoval časopis hovorcu hollywoodskej krásky.

Na zábere, ktorý zverejnil US Weekly, dvojica naozaj nevyzerá ako zamilovaný párik. Kráčajú po ulici s jasným odstupom a spoločne konverzujú. Napriek tomu sa však objavili správy, či náhodou nejde o nový románik dvakrát rozvedenej hviezdy. S Jostom ju totiž naposledy videli pred pár mesiacmi. Na nedávnej párty po vysielaní Saturday Night Live sa Johansson mala ukázať tiež, ale išlo vraj len o vymyslenú správu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #románik #Scarlett Johansson #priateľ #šéfkuchár

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....