Budú problémy! Nevlastná sestra Meghan Markleovej sa hlási o slovo

Nevlastná sestra herečky Meghan Markleovej (36), Samantha Grant (52), má v pláne už čoskoro zverejniť knihu o priateľke princa Harryho.

26.10.2017 00:00
Meghan Markle Foto: ,
Americká herečka Meghan Markle na archívnom zábere.
debata

A to aj napriek tomu, že roky neudržiavajú žiaden kontakt. Informáciu Grant potvrdila počas pondelkovej návštevy v rannom vysielaní ‚Good Morning Britain‘.

Kniha má názov „The Diary of Princess Pushy's Sister“. Jej autorka zdôraznila, že nejde o žiadnu osočujúcu knihu, ale o krásny, hrejivý príbeh o ich živote a takisto o tom jej. Na slová autorky okamžite zareagovali diváci pred obrazovkami, ktorí sa prostredníctvom stránky relácie vyjadrili, ako kriticky tento jej krok vnímajú. Komentáre sa niesli v zmysle, že nepovažujú za správne, keď sa nevlastná sestra Meghan púšťa do niečoho takého s jediným úmyslom – vytrieskať peniaze zo slávy a vzťahu svojej nevlastnej sestry.

Pritom v minulosti peknú tmavovlásku opísala jej nevlastná sestra ako sebeckú. V rozhovore počas ranného vysielania však hovorila už inou rečou. „Meghan je očarujúca. Je silná žena, vzdelaná a odvážna. Briti a celý svet budú prekvapení, aká očarujúca Meghan je.“ A hoci sestry roky neboli v kontakte, Samantha Grant akýkoľvek spor poprela.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #Meghan Markle

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...