150-miliónová zmluva je istá! Takto rozdelili peniaze slávnym sestrám

Neuveriteľných 150 miliónov dolárov dostane rodina Kardashianovcov za nové série televíznej šou Keeping up with Karadshians. Najviac však zarobia staršie sestry.

27.10.2017 10:00
Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim... Foto: ,
Zľava: Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, ich mama Kris Jenner a najmladšia sestra Kylie Jenner.
debata

Ako píše portál TMZ.com, s odvolaním sa na dôveryhodné zdroje, zo 150-miliónového koláča, ktorý rodine zaplatí sieť E! Network, by si mala sumu zhruba 60 percent rozdeliť trojica sestier Kardashianových – teda Kim, Khloe a Khourtney. Dôvodom je fakt, že na obrazovke sa nachádzajú najčastejšie a práve ony vraj divákov lákajú najviac.

Veľmi populárna je síce aj najmladšia členka rodiny, Kylie Jenner – ona sama sa však objavuje v nových epizódach menej a zároveň začala nakrúcať vlastnú reality-šou. Jej podiel je teda nižší a rovnaké platí aj pre sestru Kendall – známu topmodelku. Najmenej percent z celkového zisku dostáva brat Rob Kardashian, ktorý sa v televíznom formáte objavuje najmenej.

Slušný majetok si však pripíše vďaka novej zmluve, ktorú slávna rodina podpísala, jej hlava – matka všetkých detí Kris Jenner. Mnohí ju označujú za majsterku vyjednávania a pri tvorbe kontraktu si vraj vydobyla 10-percentný podiel. Na konto jej teda pribudne 15 miliónov dolárov. A nikto sa proti tomu neodváži protestovať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Kim Kardashian #Televízia #zmluva #Kris Jenner #kontrakt

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...