Monica Lewinsky: Mama ma strážila, bála sa, že si siahnem na život

Monica Lewinsky (44) sa po rokoch vrátila k téme, ktorá jej od základov koncom deväťdesiatych rokov zmenila život.

28.10.2017 09:30
Monica Lewinsky Foto: ,
Monica Lewinsky na archívnej snímke.
debata (4)

K prevalenej milostnej afére s vtedajším prezidentom USA, Bilom Clintonom, sa vyjadrila v relácii „Doctor Oz“. Počas dlhých mesiacov, po vypuknutí aféry, médiá aj verejnosť riešili, akú dohru bude mať škandál na život Billa Clintona (71). Nikoho však nezaujímalo, ako dopadne mladá stážistka.

„Bolo zopár okamihov, počas ktorých som si myslela, že to nezvládnem. V prvých týždňoch vyšetrovania moja mama trvala na tom, aby som mala počas sprchovania otvorené dvere. Bála sa, že si siahnem na život,“ opísala Lewinsky.

V jedinom momente, ako sa jej aféra s prezidentom USA „prevalila“, sa jej život otočil o 180 stupňov. „Išla som spať ako celkom obyčajný človek a ráno som sa zobudila ako globálne ponížená žena,“ vyjadrila sa.

Stala sa šťavnatým sústom mnohých televíznych šou, no ako priznala, niekoľko ľudí sa jej s odstupom času ospravedlnilo. Napríklad aj slávny moderátor David Letterman (70). „Jeho presné slová si už nepamätám, ale vyjadril sa v tom zmysle, že ľutuje, ako ma potupil.“ A nebol vraj jediným slávnym moderátorom, ktorý svoj postoj prehodnotil a niekdajšej stážistke v Bielom dome sa ospravedlnil.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Bill Clinton #Monica Lewinsky

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...