Leoš Mareš požiadal o ruku priateľku Koblížkovú. Video v článku!

Český moderátor Leoš Mareš sa zasnúbil s módnou redaktorkou Monikou Koblížkovou.

30.10.2017 11:26
Leoš Mareš a Monika Koblížková Foto:
Moderátor Leoš Mareš s priateľkou Monikou Koblížkovou na archívnom zábere.
debata

Štyridsaťdvaročný rodák z Berouna požiadal svoju o sedem rokov mladšiu partnerku o ruku cez víkend v Mariánskych Lázňach, pričom si pre ňu pripravil aj súkromný ohňostroj. Mareš sa s radostnou novinkou podelil na sociálnych sieťach, kde zverejnil aj video zo zásnub.

„Keď prišla tá chvíľa, vytiahol som krabičku. Monika mi potom povedala, že to najprv nepochopila, videla krabičku, ale myslela si, že je to nejaký darček. No a to som už kľačal," opísal romantický moment v príspevku na službe Instagram a s humorom dodal, že jeho snúbenica nie je tehotná.

Dvojica spolu randí už dva roky. Mareš bol v minulosti už raz ženatý. S Monikou Marešovou, ktorá má s ním synov Jakuba a Matěja, sa zosobášil v roku 2008, odlúčili sa však o dva roky neskôr. Rozviedli sa až tento rok v máji.

V týdnu jsem pozval @monikakoblizkova na víkendový výlet s tím, že nebude vědět kam jedeme. #Překvapení Včera jsem vstal brzo ráno a odjel do Dvora Králové za jejím tatínkem. Byl trošku překvapený. Předal jsem kytici jeho manželce a říkám mu "Přijel jsem Vás požádat o ruku Vaší dcery, protože jí miluju a chci si jí vzít" Odpověděl "A ona říká co ? " - No ona to ještě neví :-))) - Aha, no jo vlastně.. - Dojeli jsme do Mariánek na hotel. Dali jsme si večeři a po jídle jsem vzal deky, pozval Avíka na terasu a v tu samou vteřinu začal ohňostroj jen pro ní. Na naší písničku od Coldplay. Když přišla TA chvíle, vyndal jsem krabičku. Monika mně pak řekla, že jí to vůbec nedošlo. Viděla krabičku, ale myslela si, že to je nějaký dárek. No a pak už jsem klečel.. #AŘeklaAno Lights will guide you home And ignite your bones And I will try to fix you #JoANeníTěhotná

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares),

I said YES

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Koblížková (@monikakoblizkova),

debata chyba
Viac na túto tému: #zásnuby #Leoš Mareš #Monika Koblížková

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....