Minibus, v ktorom sa na turné vozili One Direction, je na predaj

Fanúšikovia anglicko-írskej chlapčenskej skupiny One Direction si môžu kúpiť minibus, v ktorom sa formácia vozila na turné v roku 2013.

30.10.2017 17:46
Zľava: Liam Payne, Louis Tomlinson, Niall Horan... Foto: ,
Zľava: Liam Payne, Louis Tomlinson, Niall Horan a Harry Styles ešte ako formácia One Direction na archívnom zábere.
debata (1)

Vozidlo značky Volkswagen je štylizované ako dodávka z animovaného seriálu Scooby Doo a v online aukcii ho ponúka automobilový predajca Ashtons v anglickom meste Newton Abbott.

Podľa vedúceho predaja Olivera Coxa je o minibus, ktorý sa im podarilo získať prostredníctvom priateľa speváka Zayna, veľký záujem. Ponuky naň už podľa jeho slov dosahujú takmer 100-tisíc libier (v prepočte takmer 113-tisíc eur). Najvyššiu ponuku však po jej prijatí Ashtons nezverejní.

Prerobenie minibusu do súčasnej podoby stálo svojho času 70-tisíc libier. V jeho vnútri sa nachádzajú vyhrievané kožené sedačky s iniciálami Louisa Tomlinsona a Zayna Malika. Strop vo vnútri je pokrytý stranami z komiksov, zatiaľ čo na vyhrievanej podlahe je koberec. Vo vozidle sa nachádza chladnička, mikrovlnná rúra, širokouhlá televízia, hudobný systém, laserové svetlá a viaceré herné konzoly. Zvonka je nainštalovaných päť kamier.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #dražba #turné #One Direction #minibus

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...