Rozvod ruším, milujem Hannah Montana, hovorí otec Miley Cyrus

Otec tínedžerskej hviezdy Miley Cyrus, herec a spevák Billy Ray Cyrus, stiahol žiadosť o rozvod. Vzal tiež späť slová, že seriál Hannah Montana môže za rozpad jeho rodiny.

19.03.2011 19:48
Miley Cyrus a Billy Ray Cyrus Foto:
Billy Ray Cyrus so svojou dcérou Miley.
debata

„Stiahol som žiadosť o rozvod. Chcem dať moju rodinu znovu dohromady,“ uviedol v piatkovom rozhovore v televíznej šou The View Cyrus.

Štyridsaťdeväťročný Cyrus podal žiadosť o rozvod v októbri minulého roka a rozhodol sa skončiť sedemnásťročný vzťah s manželkou Tish. Minulý mesiac vyvolali búrlivé reakcie jeho vyjadrenia pre magazín GQ, v ktorých uviedol, že seriál Hannah Montana, prostredníctvom ktorého sa hviezdou stala jeho dcéra, mu zničil rodinu a z jeho dcéry spravil neriadenú strelu.

Tieto tvrdenia vzal v spomenutej relácii späť. „Milujem Hannah Montanu, milujem Disneyho. Mám rád všetkých fanúšikov, ktorí nás sprevádzali na celej našej ceste. Bola to neuveriteľná cesta,“ uviedol. „Seriál nezničil moju rodinu. Ale sláva, sláva to je iná káva. So slávou musíte nakladať opatrne, lebo tá s vami dokáže poriadne zamávať,“ doplnil.

Cyrus tiež uviedol, že v posledných týždňoch sa znovu zblížil so svojou manželkou a obhajoval aj dcéru Miley, ktorú pred časom paparazzovia zvečnili „opitú“ na verejnosti. Cyrus uviedol, že verí dcére, ktorá mu povedala, že nepila a nebola opitá. „Potkla sa, lebo ju oslepili blesky paparazzov,“ uviedol.

debata chyba

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...