Rozzúrená hviezda Modernej rodiny! Reči o plastikách ju fakt vytočili

Herečku Sarah Hylandovú poznajú aj slovenskí diváci, ktorí sledujú seriálovú šou Moderná rodina.

04.11.2017 14:00
Herečka Sarah Hyland v šatách Zac Posen. Foto: ,
Herečka Sarah Hyland na archívnom zábere.
debata

Predstaviteľka jednej z dcér páru, ktorý je v centre diania televízneho projektu, sa za posledné roky stala miláčikom divákov, ale tiež terčom bulváru. Ten v poslednom čase riešil predovšetkým zmenu jej vizuálnej podoby a konšpiroval o tom, aké plastické operácie podstúpila. V magazíne Life & Style vyšiel článok o tom, ako sa zmenila.

Dvadsaťsedemročná herečka sa poriadne rozohnila na Twitteri. „Zo zdravotného hľadiska mám za sebou jeden z najhorších rokov a vytvoriť článok okolo dohadov, či som mala plastickú operáciu, je tá najútočnejšia vec. Pridať útok na zranenie, ktoré som utrpela, je fakt hnusné. Netušíte, čím som si prešla,“ napísala rozhnevaná Hyland.

„Ľudia ako vy sú dôvodom, prečo toľko mladých dievčat má pocit, že musia zmeniť svoju tvár. Tá moja sa zmenila, pretože som užívala lieky, ktoré mi mali zachrániť život. Takže si vezmite vašu novinárčinu a použite ju na niečo správne. Aspoň raz,“ pokračovala ešte hviezda, ktorá ešte nedávno musela vysvetľovať svetu svoju až príliš štíhlu postavu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Twitter #hnev #plastická chirurgia #Sarah Hyland

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...