Láska s mužom starším o 35 rokov?! Kráska zo Superstar prehovorila

Videli ich spolu viackrát a keď sa pred pár dňami spolu objavili na basketbalovom zápase, americké médiá už začali s istotou písať o novej láske. Reč je o speváčke Katherine McPhee a producentovi Davidovi Fosterovi.

09.11.2017 10:20
David Foster a speváčka Katharine McPhee Foto: ,
Hudobný producent David Foster a speváčka Katharine McPhee spoločne na basketbalovom zápase medzi Los Angeles Lakers a Memphis Grizzlies.
debata

Niekdajšia účastníčka speváckej šou American Idol (Superstar) má 33 rokov, Foster je starší o viac než raz toľko, má 68. Ich spojenie by preto mohlo byť pre niekoho veľkým prekvapením. Samotná speváčka a herečka však jasne a rezolútne tvrdí, že medzi ňou a známym hudobným producentom je len veľmi vrúcne priateľstvo.

„Som single. Posledný vzťah, ktorý som mala, bol s hlavným hrdinom mojej televíznej šou. Ale odvtedy som naozaj nezažila nič super vážne,“ vyznala sa McPhee v rozhovore pre magazín Health. O pár dní neskôr, keď už musela reagovať na dohady o tom, že tvorí pár s Fosterom, uviedla, že ide o absolútne výmysly.

„David a ja sme veľmi blízki priatelia. Priatelia už skutočne dlhý čas. Myslím si, že je neskutočný človek. Poznám ho od mojich 21 rokov, produkoval môj vôbec prvý singel. A odvtedy si rozumieme. Novinári nech si píšu, čo chcú,“ vysvetlila ešte pôvabná brunetka, ktorá bola osem rokov vydatá za Nicka Cokasa. Manželstvo sa rozpadlo minulý rok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #románik #Katherine McPhee #David Foster

+ Dnes na sladkosti zabudnite, dajte si radšej ovocie.
Je čas nato aby ste kontrolovali hlavne sami seba, myslite...

+ Zdravá strava a dostatok vody posilnia vaše telo i ducha.
Nové príležitosti v práci privedú k finančnému rastu....