Slovensko ako druhý domov! Bagárová sa nám chce odmeniť. Ako?

Česká speváčka Monika Bagárová vyrazí začiatkom budúceho roka na svoje prvé koncertné turné, na ktorom fanúšikom a fanúšičkám predstaví nový album Flashback.

10.11.2017 12:55
debata
Speváčka Monika Bagárová pripravuje turné a... Foto: Soul for show
Speváčka Monika Bagárová pripravuje turné a čoskoro vydá nový album. Speváčka Monika Bagárová pripravuje turné a čoskoro vydá nový album.

„Beriem to vážne a s veľkým rešpektom, lebo samostatné turné som ešte nemala,“ povedala speváčka, ktorá v rámci turné plánuje zavítať aj na Slovensko.

„Po starých rodičoch mám slovenské korene, vyšla som zo spoločnej SuperStar, ľudia, s ktorými pracujem vo svojom tíme, sú väčšinou Slováci, koniec-koncov, aj môj priateľ je zo Slovenska… Slovensko preto vnímam ako súčasť svojej domoviny,“ vyznala sa speváčka, ktorú okrem toho čaká začiatkom roka aj nahrávanie novej skladby a nakrúcanie videoklipu v Los Angeles.

V Bagárovej budúcoročných plánoch figurujú i pracovné aktivity a projekty v Česku. „Mám v pláne vydať spoločnú pesničku so sestrou Natálkou a chcela by som sa tiež viac zamerať na skladby v češtine,“ prezradila.

„Začínam mať chuť tvoriť svoje piesne aj sama, myslím, že som k tomu potrebovala dospieť,“ dodala mladá interpretka, ktorá z pracovného tempa nezvoľní ani pred Vianocami. Pracuje už totiž na ďalšom zo série štúdiových videoklipov k novému albumu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Slovensko #turné #Monika Bagárová #korene

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...