Janet Jackson v spoločnosti: Diva ako sa patrí, po týraní ani stopy!

Dlho sa na verejnosti neukazovala a oficiálne akcie radšej vynechávala. Vo štvrtok večer spravila speváčka Janet Jackson výnimku.

11.11.2017 09:50
Speváčka Janet Jackson na Annual OUT100... Foto: ,
Speváčka Janet Jackson na Annual OUT100 Celebration Gala.
debata

Päťdesiatjedenročná hudobná diva zavítala na vyhlásenie cien v rámci akcie OUT100, kde si prevzala trofej Icon Award. Oblečená v čiernych kožených nohaviciach, ktoré doplnil top s dlhou vlečkou a kožušinová vesta, bola neprehliadnuteľná.

Pri príležitosti prevzatia ceny sa speváčka neváhala prihovoriť divákom a poukázala na to, že svet je krásny tým, že je pestrý. „Každý sme iný a všetci sme pritom rovnakí. Sme zraniteľní. Všetci túžime po tom, aby nás iní akceptovali, aby nás povzbudzovali. Láska pochádza len z jedného zdroja – jemnosť, láskavosť, úcta a Boh,“ vyhlásila Janet, najmladšia z početného rodinného klanu Jacksonovcov.

Speváčka Janet Jackson na Annual OUT100... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Speváčka Janet Jackson na Annual OUT100 Celebration Gala. Speváčka Janet Jackson na Annual OUT100 Celebration Gala.

Meno sestry zosnulého Michaela Jacksona sa skloňovalo nedávno v súvislosti s nečakaným rozvodom s jej bohatým manželom Wissamom Al Mana. Sama hviezda sa k súkromiu nikdy nevyjadruje a na margo rozchodu len uviedla, že zostávajú s expartnerom priateľmi. Neskôr však médiá priniesli aj správy od jej brata, ktorý tvrdil, že Al Mana speváčku psychicky a následne aj fyzicky týral. Dvojica má spolu syna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #cena #diva #Janet Jackson

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...