Arogantné kroky dráždia susedov Pippy Middletonovej

Bývanie vedľa celebrity akou je v Británii sestra vojvodkyne Kate, čerstvo vydatá Pippa Middleton, nie je až taká výhra, ako sa môže zdať.

11.11.2017 14:00
Pippa Middleton a James Matthews Foto: ,
Šťastní novomanželia Pippa Middleton a James Matthews po obrade v kostole Svätého Marka.
debata

Svoje o tom vedia jej susedia, ktorí neváhajú a na známu tmavovlásku sa sťažujú médiám. Dôvodom má byť nadstavba domu v Londýne, v ktorom žije so svojím manželom, Jamesom Matthewsom.

Vila, ktorej cena sa odhaduje na 19 miliónov eur, je pre dvojicu, zdá sa, malá. A tak sa pustili do jej prestavby. Pribudne ďalšie poschodie, na ktorom majú byť šatníky a ďalšia kúpeľňa. Pre Daily Mail sa vyjadrila Ellen Dyvik, ktorá býva hneď vedľa Pippy Middleton. Čo sa jej nepáči? „Ich nadstavba výrazne obmedzí dopad svetla do nášho domu, do kuchyne, kam vždy svietilo slnko na obed. Ich dom je dostatočne veľký na to, aby ho vhodne upravili na už existujúcej ploche,“ píše Daily Mail.

Aj ďalší zo susedov je nahnevaný. Marc Perusat opísal, ako mu pred pár rokmi jeho celebritní susedia poškodili kamenný plot okolo záhrady, čo mohlo podľa jeho vyjadrení niekoho stáť život. Ospravedlnenia sa vraj z úst susedov nikdy nedočkal.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #Pippa Middleton

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....