Toto je najsexy žijúci muž sveta! A možno ho ani nepoznáte...

Mená slávnych hollywoodskych hercov sa zvyčajne objavujú v každoročnej ankete magazínu People o najsexy muža sveta. Tohtoročný víťaz však nebude práve medzinárodnou hviezdou.

15.11.2017 16:32
debata (2)

Reč je o spevákovi a hudobníkovi Blakeovi Sheltonovi. V Amerike obrovská hviezda, pre ucho európskeho fanúšika v zásade celkom neznámy hudobník. Dôvod je jasný – Sheltonovej žánrovou špecializáciou je totiž country a gitarový pop.

Bez ohľadu na to, či ho svet vníma alebo nie, sa však 41-ročný hudobník stal držiteľom najnovšieho titulu o najsexy muža sveta. „Vďaka ľudia. A prosím, necíťte ku mne nenávisť za to, že som pekný,“ zavtipkoval si čerstvo po ohlásení verdiktu Shelton.

V USA sa už niekoľko rokov objavuje v kresle kouča v speváckej súťaži The Voice. Práve jeho kolega, spevák z Maroon 5 Adam Levine sa v minulosti (konkrétne v roku 2013) už tiež stal držiteľom titulu od magazínu People. Tohtoročné korunovanie Sheltona však potešilo aj preto, že mohol vraj zrak vytrieť svojmu mladšiemu kolegovi.

Z verdiktu sa tešila aj Sheltonova priateľka, speváčka Gwen Stefani. „Čože? No teda, tak to teda majú pravdu,“ skonštatovala po tom, čo jej novinku oznámila moderátorka šou Access Hollywood.

Speváčka Gwen Stefani po boku snúbenca Blakea... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Speváčka Gwen Stefani prišla v šatách Yanina Couture po boku snúbenca Blakea Sheltona. Speváčka Gwen Stefani po boku snúbenca Blakea Sheltona.
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Gwen Stefani #hudobník #People #najsexi muž #Blake Shelton

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....