Netušila o tom: Náhradná matka nevedela, že nosí dieťa Kardashianky!

Celý čas o tom ani netušila. Ako prezradila televízna hviezda Kim Kardashian, náhradná matka, ktorá jej vynosí tretia dieťa, nevedela o tom, pre koho bábätko privedie na svet.

19.11.2017 00:00
Televízna celebrita Kim Kardashian West. Foto: ,
Televízna celebrita Kim Kardashian West.
debata

„Na začiatku to naozaj netušila. Nevedela o tom,“ prezradila 36-ročná Kardashian v televíznom interview. „Také niečo môžete urobiť aj celkom anonymne. Môžete si vybrať práve takú cestu. A ja som si povedala, čo ak niekto, kto bude nosiť moje dieťa, nemá rád mňa alebo môjho muža. Čo, ak by naše dieťa nechcela vynosiť práve pre to? Chcela som jej dať tú voľbu a zároveň byť hrdá. Chcela som si s ňou vytvoriť vzťah,“ uviedla televízna celebrita.

Napokon sa však náhradná matka dozvedela o tom, že v brušku nosí dieťa slávneho mediálneho páru. Aj o tom už slávna hviezda z reality-šou mala informácie. „Bola super nadšená, keď jej to prezradili. Vraj ju najviac zaskočilo, že to bude dieťa pre niekoho, koho sleduje v televízii,“ vysvetlila Kardashian. „Videla moje problémy s otehotnením a aj to, aká otvorená som v tejto téme bola. Takže napokon bola veľmi pyšná,“ uviedla ešte Kim počas návštevy talk-šou The Real.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dieťa #Kim Kardashian #náhradná matka

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...